Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az igazán erős ember.

2012.03.19

 Syasztok.:)^^

A tegnapinál valamennyivel vidámabb témát hoztam.:DD

A mostani éveim körülbelül arról szóltak, hogy másoknak segítettem a megnyílásban , meghallgattam őket , tanácsot adtam mindenkinek akinek szüksége volt rá ( remélem egy nap én is találok valakit aki szívesen meghallgat). Minden egyes problémám köré egy vastag burkot húztam, hogy ezzel eltereljem a figyelmet a közelt sem tökéletes életemről..nem voltam hajlandó megnyílni..de ez lenne a mai témám, hogy valakinek sokkal rosszabb az élete és mégsem adja fel küzd , mosolyog..és nem akad ki egy ilyenen ,hogy például ,hogy: " nem jövök be annak a pasinak/csajnak ".Én szeretek élni..panaszkodni viszont gyűlölök, de mivel ezt a weblapot ezért csináltam ,hohgy az érzéseimmet megosszam veletek így muszáj őszintének lennem.

Az erős ember fogalma nálam azt jelenti,hogy valaki mindig gondtalannak mutatja magát még akkor is ha nem az.Moslyog mert sírni nincs értelme , és segít másokon pedig belül ő is segítségre szorulna.Az ilyen embereket nagyon meg kell becsülni. Álltalában ők napközben vidámnak tettetik magukat és mikor haza érnek és nem látja őket senki  csak arra vágynak,hogy levehessék ezt a maszkot magukról és igazi érzéseiket (szomorúságot ,bút) mutathassák ki.Senkit sem szabad piszkálni külső esetleg belső tulajdonságok miatt..hiszen ,hogy várná el az ember ,hogy őt se piszkálják amikor ugyan úgy kigyúnyol másokat ( remek példa erre az osztálytársam ...khmm..vagy én RÉGEN). Szóval felhoznám példának a mamám szomszédját. Ő egy igen boldog életerős fiú , aki egyik pillanatról a másikra , rákos lett. Meg vakult -e miatt ugyan nem teljesen van csőlátása.de képzeljétek el milyen rossz lehet egy egészséges fiúnak egyik napról a másikra ilyen változáson át mennie ..És ő még mindig boldog ..erős..és küzd az ellen ,hogy ne kelljen a vakok iskolájába kerülnie. Szóval drága olvasóim amelyikőtök azért panaszkodik mert apuci nem vette meg neki a luxus kocsit , vagy pillangós párnát vagy tudom is én ,hogy mit az gondolkozzon el ezen..,hogy valakinek mennyit kell szenvednie az élet miatt és mégis kész folytatni és nem akar minden pillanaban meghalni.

 

Erről a témáról ennyit kedves olvasóim( ha egyáltalán vannak.xdd) Ma este még jelentkezem egy újabb témával.:) remélem elnyerte a tetszéseteket.:D syasztok.^^

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ez igen

(enenenene, 2012.08.28 20:35)

figyelj:D ize szia:)!!!!

szerintem mi ketten egycipobe jarunk:D nagyon , esetleg levelehetnenk:D postan ahogy anno csinaltak:D van facebookod:D szivesen megismerkednek veled:) telleg:) varom a facebook neved h meg ird:D es ott megbeszelunk ezt azt:) :* varom a valszt

Re: ez igen

(Fancsuuu, 2012.09.28 22:03)

Benke Fácsá a nevem.;)

Re:mindenkinek

(Neko-chan, 2012.03.19 20:52)

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a véleményeket.:)
És örülök h más is át tudja érezni a helyzetemet, kérlek szóljatok ha rosszat is felfedeztek az irományaimban mert a negatív kritikát is szívesen elfogadom..:)^^:33
pux syasztok.^^

örülök

(Puncstorta, 2012.03.19 20:48)

Nagyon boldoggá tesz hogy elkezdtél megnyílni. Eddig semmi hibát nem fedeztem fel a kiírásaidban vagyis eddig tetszik minden. :)
puncs..^^

ryuthestar@mail.com

(Ryu, 2012.03.19 20:38)

Fiú létemre nagyon szívesen olvasom az irományaidat, mert teljesen igazat adok neked és hasonlóan gondolkodok sok mindenről ahogy csak te!:) Szóval folytasd csak tovább én itt leszek:)
Mellesleg engem meghatott pár bejegyzésed és átérzem h mit érzel néha:/ Szóval csak kitartás, mert jó úton haladsz^^

Nyugival egyetértek!:))

Unk

(Unknow, 2012.03.19 20:37)

Nekem nagyon tetszik az ,hogy kezdessz megváltozni ennek nagyon tudok örülni ^^ talán else hinnéd mennyit gondolok arra ,hogy milyn kedved lehet abban a pillanatban :) Szóval hajrá :) (ezek alapján egyrészt jó hogy erős vagy de van ,hogy ez nem segít.. :/ )

Nyugi..^^

(Bubka, 2012.03.19 17:30)

Ne félj, vannak olvasóid. Egy biztosan van. Jó lesz ez az oldal, csak ne felejtsd el..^^

Re: Nyugi..^^

(Neko-chan, 2012.03.19 17:32)

Köszönöm szépen.^^:)
Nem feledem.^^